Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä on vain 20 minuutin ajomatka Sofiaan. Ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti.

NÄYTÄ SIJAINTI KARTALLA

Julkisilla kulkuvälineillä

Keskustasta pääsee metrolla Vuosaareen, josta Sofiaan joko taksilla (n. 12e) tai bussilla 816 suoraan Sofian pääovelle (kerran tunnissa aamu- ja iltapäivällä, ei liikennöi lauantaisin ja sunnuntaisin).

Bussi 560 kulkee päivittäin aamusta iltaan tihein vuorovälein Rastilan ja Vuosaaren metroasemien välillä pysähtyen Kallvikinniemen pysäkille, josta on 1,2 kilometrin merellinen kävelymatka Sofiaan.

Ajo-ohjeet

Sofia on saanut tiennimimuutoksen vuoksi uuden katuosoitteen Kallvikinniementie 35. Osoitteen päivittyminen navigaattoreihin ja karttoihin vie aikansa. Jos navigaattorisi ei löydä uutta osoitetta, kokeile vanhaa osoitetta Kallvikintie 28.

Keskustasta: Itäväylää Vuosaaren suuntaan. Vuotieltä Kallahden rampista ylös ja oikealle. Käänny Leikosaarentien risteyksestä oikealle ja aja suoraan, kunnes näet vasemmalla Sofian opasteet. Käänny vasemmalle ja aja Kallvikinniementietä 1,2 km. Sofia oikealla Kallvikinniementie 35.

Kehä 1: Itäkeskukseen, josta Vuosaaren suuntaan. Vuotieltä Kallahden rampista ylös ja oikealle. Käänny Leikosaarentien risteyksestä oikealle ja aja suoraan, kunnes näet vasemmalla Sofian opasteet. Käänny vasemmalle ja aja Kallvikinniementietä 1,2 km. Sofia oikealla Kallvikinniementie 35.

Kehä 3: Itäväylää Itäkeskukseen, josta Vuosaaren suuntaan. Vuotieltä Kallahden rampista ylös ja oikealle. Käänny Leikosaarentien risteyksestä oikealle ja aja suoraan, kunnes näet vasemmalla Sofian opasteet. Käänny vasemmalle ja aja Kallvikinniementietä 1,2 km. Sofia oikealla Kallvikinniementie 35.

Bussilinja 816 Sofiaan