Rantasauna

Lauteille samanaikaisesti viisi henkeä, saunatupaan kahdeksan henkeä.

Sofian puulämmitteinen rantasauna on uniikki paikka rentoon illanviettoon, syntymäpäiville, ohjelmaksi yrityksen virkistyjäisiin tai vaikka polttareiden viettoon. Rantasaunalla nautit kauniista Kallvikinniemen merimaisemista ja pulahdat raikkaan viileään Itämereen. Vastaanotosta voit ottaa mukaan ulkotekemistä, kuten mölkyn tai tikkataulun. Saunatuvasta löytyy myös lautapelejä sekä radio.

Rantasaunalle voi tilata halutessaan pientä naposteltavaa, illallistarjoiluja, nuotiolla paistettavaa sekä erilaisia juomia. Meillä on myös A-oikeudet, jotka yltävät rantasaunalle asti. Huomioithan siis, että omien juomien tuominen rantasaunalle ei ole sallittua. Kysy lisää tarjoiluista!

Kokoushotelli Sofia tarjoaa ainutlaatuisen merellisen ympäristön ja fasiliteetit juhlien ja kokousten järjestämiseen. Tarjoamme myös edullisen majoittumisen noin 100 hengelle Hotelli Sofiassa.

Saunavuokra 280€/4h, isompien ryhmien kohdalla hinnoittelu tapauskohtaisesti.

ota yhteyttä

 

Saunatilat Helsinki

 

Hotelli meren äärellä

Sauno rauhassa ja majoitu rauhallisessa Hotelli Sofiassa. Meillä nukut hyvin mäntymetsän kuiskeessa ja nautit monipuolista aamiaista valoisassa ravintola Xeniassa merimaisemien äärellä. Rentouduttuasi palaat pääkaupungin sykkeeseen parissa kymmenessä minuutissa.

Hotelli Sofia

Hotelli Sofia

Kysy tarjous!

Meiltä myös monipuoliset ravintolapalvelut sekä majoittumismahdollisuus noin 100 henkilölle.