Kokous- ja juhlatilat

Auditorio

Auditorio tarjoaa ihanteellisen ympäristön suurenkin konferenssin tai seminaarin järjestämiseen. Mukavissa istuimissa ja miellyttävässä akustiikassa 220 henkeä viihtyy pitkään.

Kappeli

Päivittäisten palvelusten lisäksi Pyhän Viisauden kappeli on käytettävissä myös omaehtoiseen hiljentymiseen ja muihin rauhallisiin kokoontumisiin.

Levollisuutta, rauhaa ja kauneutta huokuvassa kappelissa järjestät oman rukoushetkesi pienelle tai suuremmallekin joukolle. Kappeli soveltuu myös keskustelutilaisuuksien pitopaikaksi.

Lue lisää kappelista

Kallio

Avarassa ja valoisassa Kallio-salissa on tilaa jopa 70 hengelle kokoontua kauniin merinäköalan äärellä.

Kuusi

Korkeaan ja monikäyttöiseen Kuusi-saliin mahtuu 35 henkeä ja runsaasti ääntä. Ikkunasta avautuva havumetsämaisema rauhoittaa keskittymään niin kokouksen aiheeseen kuin musiikilliseen ilmaisuunkin.

Koivu

Koivu on laakea, valoisa ja monikäyttöinen tila 30 hengelle. Suurista ikkunoista avautuu ihana metsäinen näkymä meren suuntaan.

Leppä

Valoisa mutta suojaisa Leppä-sali tarjoaa ihanteellisen kokoontumispaikan keskikokoiselle joukolle läheisempää ajatustenvaihtoa varten. 24 hengelle.

Takkahuone

Takkahuoneen rauhassa vietät rennompia, tunnelmallisia hetkiä pienemmällä tai keskikokoisella joukolla.

Ravintola

Moneen muotoon muuntautuvassa ravintolassamme jopa 220 henkeä nauttii hivelevistä makuelämyksistä valoisan merimaiseman äärellä.

Ota yhteyttä! Autamme Sinua mielellämme.

Kaikkea tilavarauksista täytekakun koristeluun: ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua löytämään tapahtumiesi tai juhliesi ilmeeseen sopivimmat ratkaisut.

Liisa Setälä

Liisa Setälä

Myyntipäällikkö

010 2779 102