Kokous- ja juhlatilat

Sofia_auditorio

Auditorio

Sofian auditorio tarjoaa ihanteellisen ympäristön isomman konferenssin tai seminaarin järjestämiseen. Mukavissa istuimissa ja miellyttävässä akustiikassa viihtyy pitkään.

50-200 henkilölle.

tUTUSTU AUDITORIOON

Kokoustila Kallio

Kallio

Avarassa ja valoisassa Kallio-salissa on tilaa kokoontua kauniin merinäköalan äärellä, oli sitten kyseessä kokous, koulutus, taikka musiikillinen tilaisuus.

70 henkilölle.

tUTUSTU KALLIOON

Kokoustila Kuusi

Kuusi

Korkeaan ja monikäyttöiseen Kuusi-saliin mahtuu porukkaa ja runsaasti ääntä. Ikkunasta avautuva havumetsämaisema rauhoittaa keskittymään niin kokouksen aiheeseen kuin musiikilliseen ilmaisuunkin.

35 henkilölle.

tUTUSTU KUUSEEN

Kokoustilat Sofia

Koivu

Koivu on laakea, valoisa ja monikäyttöinen tila kokoustamiseen tai inspiroiviin workshoppeihin. Suurista ikkunoista avautuu ihana metsäinen näkymä meren suuntaan.

30 henkilölle.

tUTUSTU KOIVUUN

Kokoustila Leppä

Leppä

Valoisa, mutta suojaisa Leppä-sali tarjoaa ihanteellisen kokoontumispaikan keskikokoiselle joukolle läheisempää ajatustenvaihtoa varten.

16 henkilölle.

TUTUSTU LEPPÄÄN

Takkahuone

Takkahuoneen rauhassa vietät rennompia, tunnelmallisia hetkiä pienemmällä tai keskikokoisella joukolla.

3-30 henkilölle.

tUTUSTU TAKKAHUONEESEEN

Ravintola Sofia

Ravintola

Moneen muotoon muuntautuvassa ravintolassamme nautitaan makuelämyksistä valoisan merimaiseman äärellä. Ravintola soveltuu hyvin juhliin, isompiin aamiaistilaisuuksiin tai myös esimerkiksi musiikilliseen ilmaisuun.

20-200 henkilölle.

TUTUSTU RAVINTOLAAN

Lasikabinetti

Lasikabinetti

Ravintolan valoisa lasikabinetti sopii erinomaisesti strategia-palavereiden, workshoppien, lounas- ja illallistapaamisten tai pienimuotoisten juhlien järjestämiseen.

2-30 henkilölle.

tUTUSTU LASIKABINETTIIN

Sofian rantasauna_tupa

Rantasauna

Rantasaunalla vietät aikaa saunoen ja rentoutuen saunatuvan tunnelmassa. Rantasauna soveltuu hyvin pienemmän ryhmän ajanviettoon tai ohjelmanumeroksi yrityksen virkistyjäisiin. (ajalla touko-syyskuu)

Saunaan kerrallaan viisi henkeä, tupaan noin kahdeksan henkeä.

Tutustu rantasaunaan

Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä sopiva kokonaisuus

Kaikkea tilavarauksista täytekakun koristeluun: ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään tapahtumiesi tai juhliesi ilmeeseen sopivimmat ratkaisut.