Kokoukset ja juhlat Sofiassa

Inspiraatiota ja moneen taipuvia tiloja Kallvikinniemen upeissa merimaisemissa.

Kokoustilat

Sofiassa järjestät inspiroivat ja toimivat kokoukset sekä seminaarit. Tilamme taipuvat moneen, niissä onnistuu niin pienemmän porukan kokous kuin suuremmankin ryhmän musiikillinenkin harjoitus. Kokoustiloistamme löytyy toimiva tekniikka, ja mahdollisuudet etäkokousten pitämiseen.

Ravintola Xenia järjestää itse tehdyt herkulliset tarjoilut aamutapaamiselle tai koko viikonlopun tapahtumalle. Sofian rauhalliset luonnonkauniit ja merelliset puitteet luovat inspiroivan ympäristön ja tilaa ajattelemiselle.

Lue lisää kokouspaketeista
Lue lisää oheisohjelmasta

Pyydä tarjous

Strategia-päivät, koulutukset ja workshopit

Sofiaa ympäröivä honkametsä ja isoista ikkunoista huokuva luonnonvalo antavat tilaa luovalle ajattelulle ja suunnitelmien luomiselle. Onko parempaa, kuin aloittaa päivä lasikabinetin merimaisemissa aamiaisen merkeissä?

Pyydä tarjous

Elämäsi juhlat ja juhlistamista vaativat päivät

Olemme Sofiassa järjestäneet jo 15 vuoden ajan kaikenlaisia juhlia ja elämän tärkeitä tapahtumia – syntymäpäiviä, valmistujaisia, yrityksen virkistyjäisiä, häitä sekä rakkaimman muistotilaisuuksia. Luonnonkaunis ja merellinen ympäristö, tilanteen mukaan räätälöitävät ravintola- ja majoituspalvelut sekä levollisella esteettisyydellään puhutteleva kappeli, tekevät Sofiasta ihanteellisen paikan juhlien järjestämiselle.

Pyydä tarjous Lue lisää erilaisten juhlien järjestämisestä

Teresa

Kokoustilat Sofia

Teresa on laakea, valoisa ja monikäyttöinen tila kokoustamiseen tai inspiroiviin workshoppeihin. Suurista ikkunoista avautuu ihana metsäinen näkymä meren suuntaan.

Max. 30 henkilölle.

tutustu

Ravintola Xenia

Moneen muotoon muuntautuvassa ravintolassamme nautitaan makuelämyksistä valoisan merimaiseman äärellä. Ravintola soveltuu hyvin juhliin, isompiin aamiaistilaisuuksiin tai myös esimerkiksi musiikilliseen ilmaisuun.

20-200 henkilölle.

RAVINTOLA

Ravintolan lasikabinetti Olga

Lasikabinetti

Ravintolan valoisa lasikabinetti sopii erinomaisesti strategia-palavereiden, workshoppien, lounas- ja illallistapaamisten tai pienimuotoisten juhlien järjestämiseen.

2-30 henkilölle.

Tutustu lasikabinettiin

Aivan mahtavaa ruokaa, myös laktoositonta ja gluteenitonta! Mukavat huoneet, kokoustilat ja ympäristö. Erittäin ystävällinen henkilökunta.

Pirjo K.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Haluamme tarjota parhaan mahdollisen konferenssihotellikokemuksen. Soita tai lähetä sähköpostia, niin järjestetään.

lähetä Tarjouspyyntö lomakkeen kautta

Liisa Setälä

Liisa Setälä

Palvelupäällikkö

010 277 9102