Hotelli meren äärellä

Nuku hyvin mäntymetsän kuiskeessa

Jätä kaupungin melu taaksesi ja anna Kallvikinniemen  merimaisemien, luonnon sekä linnunlaulun hoitaa mieltäsi. Rentouduttuasi palaat pääkaupungin sykkeeseen parissa kymmenessä minuutissa. Hotelliyön hintaan sisältyy aamiainen.

Uudet modernit hotellihuoneet (24 kpl 2hh) ovat valmistuneet ja ovat myynnissä vastaanottomme kautta. Varausmahdollisuus suoraan nettisivujemme kautta lisätään mahdollisimman pian.

VARAA HUONE   tai sähköpostilla info@sofia.fi

Huonetyypit:

Economy

Viihtyisä, n. 21 m² huone yhdelle tai kahdelle hengelle.

Kaikissa Standard-huoneissa on parveke merelle tai puistopihalle, kaksi erillistä vuodetta, TV, vedenkeitinsetti, kirjoituspöytä, vaatekaappi sekä suihku- ja wc-tila, josta löytyy hiustenkuivain, pesuneste ja pyyhkeet.

Varaa huone

Economy+

Viihtyisä, tilavampi huone, n. 25 m² kahdelle–neljälle.

Standard+ -huoneessa on kaksi parveketta puistopihan puolelle, kaksi erillistä vuodetta alkovissa, sohva, josta saa 1–2 lisävuodetta, TV, vedenkeitinsetti, kirjoituspöytä, vaatekaappi sekä suihku- ja wc-tila, josta löytyy hiustenkuivain, pesuneste ja pyyhkeet.

Varaa huone

Family

Kaksi viihtyisää huonetta vierekkäin neljälle hengelle.

Kummassakin huoneessa on oma lukollinen ovi yhteisestä eteisestä, jossa löytyy yhteinen vaatekaappi, kylpyhuone ja wc. Pesutilasta löytyy hiustenkuivain, pesuneste sekä pyyhkeet. Kummassakin huoneessa on parveke merelle tai sisäpihalle, kaksi erillistä vuodetta, TV, vedenkeitinsetti sekä kirjoituspöytä.

Varaa huone

Kokoushotelli palvelee myös isompia ryhmiä

Syksyllä 2023 valmistuneen majoitussiiven myötä hotellimme kapasiteetti on tuplaantunut ja meillä voi majoittua yli 100 henkilöä. Uudet valoisat 2 hengen huoneet sijaitsevat päätalossa.

Ota yhteyttä

Hotellissa on ilmainen Wi-Fi -yhteys ja C-talon aulassa on yhteiskäytössä mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvinkeitin.

  • Lemmikit ovat tervetulleita yöpymään lisähintaan 25€/oleskelu.
  • Lisävuoteita saatavilla 25€/hlö.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Info

Info

Vastaanotto | Reception

010 277 900

Sofiaan on helppo tulla

Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä on vain 20 minuutin ajomatka Sofiaan. Ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti.

Bussi 816 kulkee Vuosaaren metrolta arkisin Sofian pääovelle.
Bussi 560 kulkee 1.2km kävelymatkan päässä tihein vuorovälein Rastilan ja Vuosaaren metroasemien välillä.

NÄYTÄ SIJAINTI KARTALLA

Katso ajo-ohjeet täältä.