Isä Ambrosiuksen alustus Filosofiaklubilla 14.5.2024

Isä Ambrosius pitää alustuksen aiheesta Aasian uskonnot – haaste vai mahdollisuus synergiaan Filosofiaklubin kevätkauden päätöstilaisuudessa ti 14.5. klo 17. Tilaisuus järjestetään Helsingin Lyceumklubilla, Rauhankatu 7 E. Illan toisena alustajana on televisiotuottaja Marjaana Mykkänen, jonka alustuksen aiheena on Minne kukat kadonneet? Lajikato ja television muuttuva merkitys.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Juha Olavinen, jolavinen@gmail.com

 

Filosofiaklubi aloitti toimintansa vuonna 2009 ja siinä pohditaan filosofisia, poliittisia ja taiteellisia kysymyksiä. Klubi toimii Kriittisen korkeakoulun piirissä. Kulttuurikeskus Sofia on järjestänyt useita seminaareja ja tilaisuuksia yhteistyössä Kriittisen korkeakoulun ja Filosofiaklubin kanssa. Lisätietoja: https://filosofiklubi.blogspot.com/