Hiljentyminen voimavarana -päiväretriitti 7.6.

Hiljaisuudenretriitti Helsinki 7.6

Vielä on aikaa osallistua mukaan hiljentymisen päiväretriitille, joka järjestetään Sofiassa 7.6. klo 10 alkaen.

Välillä elämä kaipaa tilaa hengittää ja hiljentymisen retriitti on tapa irtautua arjen kiireestä tai pitää päivän somepaasto. Tällä retriitillä hiljentyminen tarkoittaa huomion siirtämistä ulkoisesta elämästä sisäisyyteemme. Alustusten, ohjatun hiljentymisen, hiljaisuudesta syntyneen keskustelun kautta luodaan kokonaisvaltainen hiljentymisen tila.

Sofia luo idylliset puitteet elää hiljaisuudessa kauniin luonnon keskellä. Kävely luonnossa, jonkin itselle tärkeän kysymyksen kanssa, tai sen jakaminen toisille herättää uusia voimavaroja. Retriitti tukee ihmistä luomaan hiljaisuuden kulttuuria. Siinä oma elämä, yhteys toisiimme, luontoon sekä hengellisyyteen muodostuu tärkeäksi osaksi jokapäiväistä elämää. Sisäisen elämän rikkaus syventää kokemusmaailmaamme.

Retriittipäivä pitää sisällään alustuksen hartauden merkityksestä, hiljentymisen harjoituksen, hiljentymistä omassa rauhassa, ryhmän kanssa ajatusten läpikäyntiä ja lopuksi puheenvuoron hiljaisuuden viljelystä kristillisessä perinteessä.

Retriitin ohjaajana toimiva Jeremy Qvick on meditaatio-ohjaaja ja kirjailija. Hänen intohimonsa on muuntaa älylliset teoriat henkistä elämää tukeviksi voimiksi.

Osallistumismaksu 50 €/hlö sisältää ohjelman, sekä lounaan Sofian ravintola Xeniassa.

Lämpimästi tervetuloa hiljentymään!

Ilmoittaudu retriitille
____________________________________________________________________________________________

Majoitu ja nuku hyvin mäntymetsän kuiskeessa

Hotelli Sofia

Olet lämpimästi tervetullut yöpymään rauhallisessa Hotelli Sofiassa päivän päätteeksi.

Varaa yö tästä tai soittamalla 010 277 900.