Tule kokeilemaan retkiluistelua ja jääpurjehdusta

Tuomas retkiluistelee.

Suomen jääpursiliitto ja Helsingin Retkiluistelu tarjoavat harvinaisen mahdollisuuden kokeilla retkiluistelua ja jääpurjehdusta ilmaiseksi Sofian rannassa Kallvikinniemessä tänä sunnuntaina (19.3.) klo 10-14.

Ohjattu luistelukulkue alkaa klo 12, johon voi myös osallistua hokkareilla ja kaunoluistimilla. Rannalla on tarjolla Sofian lämmintä juotavaa ja mahdollisuus grillata. Sofian ravintola tarjoaa osallistujille myös maittavan lounaan, alennushintaan 15e.

Jään turvallisuus on tutkittu etukäteen, mutta luonnonjäällä liikutaan silti aina naskalit kaulassa. Ota mukaan omat naskalit ja kypärä, jos mahdollista. Näitä löytyy myös lainattavaksi.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Sofian luonnosta meren rannalle!

Osoite:
Kulttuurikeskus ja kokoushotelli Sofia
Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki