Uusia osaajia osaksi Sofian tiimiä

Kuvassa Sofian uudet osaajat

Uusi vuosi Sofialla on käynnistynyt vauhdikkaasti, ja tiimi kasvaa jälleen. Sofia sai viime viikolla vahvistusta kahden naisen voimin, kun uusi kulttuurituottaja Hannaleena Roberts sekä markkinointikoordinaattori Isa Mesimäki astuivat asemiin. Uusilta tekijöiltä löytyy intoa ja ideoita niin Sofian ulkoisen kuin sisäisenkin toiminnan kehittämiseen.

”Sofia siirtyy taas askeleen eteenpäin ja uuteen aikaan, kun saamme ammattitaitoista henkilökuntaa kehittämään toimintaa sekä prosesseja”, iloitsee Sofian johtaja Leena Hoppania.

Kulttuurituotantoa uusin silmin

Hannaleena tuo pöytään pitkän kokemuksen johdon assistenttina toimimisesta pankkialalta ja tietotaitoa tapahtumatuotannosta toimimalla aktiivisesti yhdistystoiminnassa, jonka puitteissa hän tuottaa sekä koordinoi erilaisia tapahtumia.

Kulttuurituottajan rooliin Sofialla kuuluu kulttuuritapahtumien, erilaisten kurssien sekä seminaarien suunnittelu, tuotanto ja toteutus. Lisäksi Hannaleena hoitaa hallintoon ja talouteen liittyviä asioita.

”On hienoa päästä työskentelemään paikassa, jonka arvomaailman koen olevan lähellä omaani. Siihen sisältyy henkisyys ja hengellisyys, halu yhteisölliseen toimintaan, ihmisten avoin ja lämmin kohtaaminen tasa-arvoisena yksilönä, sekä aito kiinnostus ihmisiin ja sitä kautta kulttuuriin”, Hannaleena kertoo.

Hannaleena odottaa uudelta työltä innostavia kohtaamisia, uuden luomista ja myös ”löytöretkeä” Sofian omaan kulttuuriin ja ytimeen. Hannaleena kokee erityisen mielenkiintoisena olla mukana ideoimassa ja kehittämässä Sofian toimintaa juuri tänä keväänä ja kesänä, kun kulttuurikeskus kokee remontin myötä näyttävän kasvojenkohotuksen.

”Toivon, että voin olla osaltani vaikuttamassa siihen, että asiakas kokee Sofian kokonaisvaltaisena kokemuksena, joka puhuttelee mieltä, kehoa ja sydäntä”, kertoo Hannaleena.

Ilmettä markkinointiin

Isan koulutustausta digitaalisesta markkinoinnista sekä parin vuoden kokemus isossa ravintola-alan ketjussa markkinointikoordinaattorina toimimisesta, luovat mainion pohjan uudelle roolille. Hänen rooliinsa Sofialla kuuluu markkinoinnin kokonaisvaltainen koordinointi ja kehittäminen aina verkkosivujen, sekä sosiaalisen median kanavien sisällöntuotannosta fyysisten markkinointimateriaalien toteuttamiseen.

”Näen Sofiassa valtavasti potentiaalia markkinoinnin näkökulmasta. On mahtavaa päästä kehittämään nykyistä tekemistä uudelle tasolle ja samalla syventää omaa osaamistani minulle osittain uudella alalla”, Isa mainitsee.

Isa odottaa uudelta työltään luovuutta, mielenkiintoisia projekteja sekä kehittymiskeskeistä tekemistä koko tiimin voimin. Sofian kasvojenkohotus-prosessi avaa vielä paljon mahdollisuuksia liiketoiminnan kannalta, joita Isa innolla jo odottaa.

”Sofia on kaikille avoin paikka, jossa yhdistyy upea miljöö, mieleenpainuvat kohtaamiset tapahtumassa kuin tapahtumassa, sekä suvaitsevaisuus kaikenlaisia ihmisiä ja kulttuureja kohtaan. Näissä mielestäni piilee Sofian ydin ja tavoitteeni omassa roolissani onkin tuoda tämä mielikuva paremmin ihmisten tietoisuuteen”, Isa pohtii.

Nähdään Sofiassa!