Hyvää joulua!

Hyvää joulua!

Kuluneen vuoden aikana Sofiassa tehtiin monta uutta ja innostavaa avausta. Maaliskuussa toivotimme tervetulleeksi uuden toimitusjohtajan luotsaamaan kulttuurikeskuksen toimintaa. Lukuisat merkittävät taiteilijat, poliitikot, tutkijat, teologit, sekä monien muiden alojen asiantuntijat osallistuivat kulttuuriohjelmamme toteuttamiseen näytteilleasettajina, luennoitsijoina ja kurssien ohjaajina. Uusia työntekijöitä rekrytoitiin toimistoon ja ravintolaan.

Joulukuun alkupäivinä aloitettiin päärakennuksen siiven muutostyö, jonka myötä Sofian majoituskapasiteetti laajenee 25 modernilla hotellihuoneella. Remonttityö ei vaikuta sanottavasti Sofian toimintaan. Vuoden vaihteessa pidettävän pienen joulutauon jälkeen ravintolamme lounaspöytä katetaan taas keskiviikkona 11.1.2023.

Sitä ennen saamme kuitenkin hiljentyä joulun viettoon. Sofian perinteinen joulutapahtuma alkaa jouluaaton aattona perjantaina 23.12. ja kestää aina tapaninpäivään maanantaihin 26.12. asti. Luvassa on muun muassa tunnelmallisia palveluksia kappelissa, luovaa tekemistä sekä herkullisia joulutarjoiluja Sofian Ravintola Xeniassa. Katso tarkemmat tiedot täältä ja vietä joulusi Sofiassa!

Sofian henkilökunta toivottaa Sinulle ja läheisillesi hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!