Anna hiljaisuuden hoitaa mieltäsi

Anna hiljaisuuden hoitaa mieltäsi

Kulttuurikeskus Sofia tunnetaan laajalti sen luonnonkauniista ympäristöstä, joka tarjoaa erinomaiset puitteet pienelle vetäytymiselle kaupungin ja arkielämän hälystä. Kevätkaudella 2023 Sofia tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia hiljentymiseen ja rauhoittumiseen myös kokeneiden ohjaajien opastuksella.

Retriittiohjaajat Mari Vainio ja Eija Nurmio pitävät tammikuun viimeisenä viikonloppuna 27.–29.1.2023 Hiljaisuuden retriitin, jossa saat rauhoittua kuuntelemaan mitä Sinulle todella kuuluu. Ohjelmassa on myös rukousta ja meditaatiota. Tämän viikonloppuretriitin lisäksi Mari Vainio ohjaa erillisen Hiljaisuuden päivän lauantaina 18.3. Lisätietoja näiden hiljentymistapahtumien sisällöstä sekä ilmoittautumisesta löydät klikkaamalla tapahtumien nimiä edellä.

Kevätkauden kolmas hiljaisuuden retriitti on suunniteltu pidettäväksi toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.–7.5.2023. Tässä tapahtumassa mielen rauhoittamiseen ohjaavat pastorit Tapio Koivu (lut.) ja Mikko Ylinen (ort.). Merkkaa viikonloppu jo nyt kalenteriisi. Lisätietoja on luvassa alkuvuodesta.