Oletko sinä uusi keittiömestarimme?

Oletko sinä uusi keittiömestarimme?

Keittiömestariksi Sofiaan

Kulttuurikeskus ja kokoushotelli Sofian ravintola Xeniaan on nyt haussa ruokaan intohimoisesti suhtautuva keittiömestari. Etsimme innovatiivista ja sitoutunutta ammattilaista vastaamaan keittiömme toiminnasta. Osallistut myös kokous- ja hotellipalveluiden koordinointiin ja kehittämiseen hyvällä meiningillä pienen, mutta tehokkaan ja motivoituneen henkilökuntamme kanssa. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin ja lauantaisin, mutta kokoustilauksia ja tapahtumia on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kulttuurikeskus Sofia on Vuosaaren Kallvikinnimellä merenrannassa sijaitseva ainutlaatuinen hotelli-ravintola. Luonnonkaunis ja merellinen ympäristö, monipuolinen ja herkullinen ruoka ravintola Xeniassa sekä tilanteen mukaan räätälöitävät ravintola- ja majoituspalvelut tarjoavat erinomaiset puitteet kokousten, seminaarien ja juhlien järjestämiselle, pikaiselle piipahtamiselle tai vaikka vaihtoehtoiselle mökkilomalle. Lähiruoka ja sen kestävyys ovat meille sydämen asioita.

TOIVOMME SINULTA

  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kokkaat myös innolla
  • Ammattimaista ja intohimoista asennetta työhösi
  • Ymmärrystä alan tunnusluvuista, perusosaamista hallinnollisiin töihin
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

TARJOAMME SINULLE

  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Hyvän työympäristön ja erinomaiset työkaverit
  • Joustavat ja inhimilliset työajat
  • Palkkauksen kokemuksesi mukaan

Jos Sofia alkoi soittaa kelloja, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen myynti@sofia.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa pääkokkimme Katri Pirinen katri.pirinen@sofia.fi tai Sofian johtaja Leena Hoppania leena.hoppania@sofia.fi.
Haku päättyy 15.12.2022. Koska keittiömme kaipaa vahvistusta mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kulttuurikeskus Sofia on kaikille avoin kohtaamispaikka. Sofiassa järjestetään ajankohtaisiin kysymyksiin, kulttuuriin, henkiseen hyvinvointiin ja kasvuun liittyviä tilaisuuksia, kursseja ja seminaareja. Tavoitteena on herättää keskustelua, tarjota areena arvopohjaiselle pohdinnalle sekä vahvistaa ihmisen henkistä kestävyyttä. Sofian galleriassa järjestetään vaihtuvia taidenäyttelyitä ja Pyhän Viisauden kappelissa on päivittäin mahdollisuus hiljentymiseen.