Miten pääsemme sodasta rauhaan?

Miten pääsemme sodasta rauhaan?

Ukrainan sota on jo kuukausien ajan ruhjonut Eurooppaa ja vaikuttanut samalla koko maailmaan. Ei liene ketään, joka ei olisi kiinnittänyt huomiotaan sodan mielettömyyteen. On selvää: meidän kaikkien tulee panostaa rauhan tekemiseen. Se tie on monipolkuinen ja huomattavasti vaikeampi kuin toisin päin.

Mutta millaisia askelmerkkejä seuraten voitaisiin päästä sodasta rauhaan?

Tule lauantaina 20.8. klo 13.0015.00 Kulttuurikeskus Sofiaan kuulemaan huippuasiantuntijoiden näkemyksiä ja keskustelua tästä vaikeasta aiheesta. Alustajina ovat kansanedustaja Elina Valtonen, kirjailija Markus Leikola, teologian tohtori Petri Merenlahti. Keskustelua moderoi isä Ambrosius.

Tämä tilaisuus on toinen osa rauhaa ja rauhantyötä koskevassa keskustelusarjassa. Ensimmäinen osa Sodan kylmät kasvot pidettiin lauantaina 9.4. Kolmas ja viimeinen osa Minustako rauhantekijä? on vuorossa lauantaina 1.10.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Sofian ravintolassa on tarjolla buffetlounas klo 11.30–13.00.