Leena Hoppania uudeksi toimitusjohtajaksi – ”Sofia innostaa ja inspiroi”

Leena Hoppania, Sofian uusi toimitusjohtaja

Elämässäni alkoi uusi polku maaliskuun alussa, kun aloitin työt kulttuurikeskus Sofian johtajana. Sofia edistää kaikkia niitä arvoja – monikulttuurisuutta, suvaitsevaisuutta, hiljentymistä, arvokeskustelua ja eettistä pohdiskelua sekä idän ja lännen kulttuurien ja uskontojen keskinäistä ymmärtämystä – jotka ovat minulle tärkeitä. Näitä asioita totisesti tarvitaan tämän päivän maailmassa, jotta voimme kohdata sen vakaina ja vahvoina ihmisinä.

Olen tämän ensimmäisen kuukauden aikana tutustunut taloon, henkilökuntaan ja yhteisöön, ja innostun työstäni päivä päivältä enemmän. Henkilökunnan laaja osaaminen ja oikea asenne sekä yhteisöstä löytyvät resurssit mahdollistavat Sofian luotsaamisen aavoille, rikkaille vesille. Sofiassa on valtavasti mahdollisuuksia jo nyt! Jatkossa pidän tärkeänä, että levitämme tätä viestiä ja Sofian tunnettuutta entistä laajemmalle.

Suhtaudun tähän uuteen polkuun kiitollisuudella ja nöyryydellä, voisiko olla hienompi uusi työmaa?

Kuka:

Leena Hoppania
taiteen maisteri
kotoisin Helsingistä, kotipaikka Espoon Tapiola
perheessä aviomies ja koira
työuralla moninaisia kulttuurin, luovan talouden ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen tehtäviä